NKI-lunchen är den tillställning som CFI Group anordnar tillsammans med Fastighetsägarna för att presentera resultaten från Fastighetsbarometern. Tillställningen hålls varje år i slutet av oktober och innehåller en rad olika programpunkter såsom erfarenhetsdelning från de olika deltagande bolagen och spaningen och trender vi har sett under årets Fastighetsbarometer. Till slut koras vinnarna, där de deltagande bolagen tar emot priserna Högst NKI Kontor, Högst NKI Storbolag, Bästa NKI-förbättring och Högst NKI Butik.

 

Fastighetsbarometern 2020

I Fastighetsbarometern Kontor 2020 vinner Pembroke med ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 90 och har därmed Sveriges nöjdaste kontorshyresgäster! Pembrokes NKI är det högsta uppmätta NKI sedan Fastighetsbarometern startade 1997. Storbolagslistan toppas även i år av Hufvudstaden som i 2020 års mätning når ett NKI på 83. Bäst NKI i Fastighetsbarometern Butik har även i år av Väla Centrum i Helsingborg, ett av Skandia Fastigheters centrum. Väla får ett NKI på 83 och tar i år hem förstaplatsen för 13:e gången i rad.

[lgc_column grid=”100″ tablet_grid=”100″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Väla vinner 13 år i rad! from Väla on Vimeo.

[/lgc_column]

 Fastighetsbarometern 2019

I Fastighetsbarometern Kontor 2019 vann Ikano Bostad med ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 86 och medan Hufvudstaden ligger i topp på Storbolagslistan med ett NKI på 84. Under 2019 års mätning var det hård konkurrens i toppen av barometern, med 6 bolag som når ett NKI på 80 eller högre. Även konkurrensen om årets bästa NKI-förbättring var hög. Flera bolag visade på en mycket god utveckling under året – vann gjorde FastPartner, som ökade sitt NKI med hela 9 enheter. Högst NKI i Fastighetsbarometern Butik 2019 hade Skandia Fastigheters Väla Centrum, med ett NKI på 86. Gemensamt för de vinnande bolagen är att de jobbar mycket aktivt med de områden som starkast driver kundnöjdhet.

[lgc_column grid=”100″ tablet_grid=”100″ mobile_grid=”100″ last=”true”]
Vinnare 2019
[/lgc_column]
[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]
Högst NKI – Kategori Storbolag
Hufvudstaden
[/lgc_column]
[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]
Störst NKI-utveckling
FastPartner
[/lgc_column]
[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”true”]
Högst NKI Fastighetsbarometern Butik
Väla centrum, Skandia Fastigheter
[/lgc_column]